เข้าสู่เว็บสำนักหอสมุดฯ

พิมพ์เรื่องที่ต้องการ
ข้อมูลที่ 76 - 100 จากทั้งหมด 1822 รายการ
Item
Title
Post date
76
Is there a potential consumer market for low-sodium fermented sausages?
  December-25-15
77
Sous vide cooking: A review
  December-21-15
78
Molecular gastronomy : a new emerging scientific discipline
  December-11-15
79
Quantification of free formaldehyde in carrageenan and processed Eucheuma seaweed using high-performance liquid chromatography
  November-20-15
80
Perlite derived foam glass with low thermal expansion
  November-20-15
81
Arsenic in rice and diets of children
  October-25-15
82
Non-destructive detection of pesticide residues in cucumber using visible/ near-infrared spectroscopy
  October-25-15
83
Low cost adsorbents from agricultural waste for removal of dyes
  September-25-15
84
Innovation and development of a new recycled glass material
  September-25-15
85
Evolution of the patent information world - challenges of yesterday, today and tomorrow
  September-25-15
86
Predictive microbiology coupled with gas (O2/CO2) transfer in food/packaging systems : how to develop an efficient decision support tool for food packaging dimensioning
  September-25-15
87
Phytochemical investigation of Cycas circinalis and Cycas revoluta leaflets : moderately active antibacterial biflavonoids
  September-25-15
88
Multi-cereal beverage fermented by Lactobacillus Helveticus and Saccharomyces Cerevisiae
  September-25-15
89
Control of histamine-producing bacteria and histamine formation in fish muscle by trisodium phosphate
  September-25-15
90
Migrated phthalate levels into edible oils
  September-25-15
91
Influence of deep-frying using various commercial oils on acrylamide formation in French fries
  September-25-15
92
Prevention of toxigenic fungal growth in stored grains by carbon dioxide detection
  September-25-15
93
Simultaneous determination of sweeteners in beverages by LC-MS/MS
  September-25-15
94
On the possibility of nonfat frying using molten glucose
  August-25-15
95
Significance of inulin fructans in human diet
  August-25-15
96
2,6-di-tert-Butyl-hydroxytoluene and its metabolites in foods
  August-25-15
97
Patulin biodegradation by marine yeast Kodameae ohmeri
  August-25-15
98
Nutritional properties of edible bird nest
  July-25-15
99
Preliminary nitrite, nitrate and colour analysis of Malaysian edible bird’s nest
  July-25-15
100
Migration of chemical compounds from packaging polymers during microwave, conventional heat treatment, and storage
  July-08-15

ย้อนกลับ   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 |   อ่านต่อ


สนใจสั่งบทความเพื่อการศึกษา
หรือขอใช้บริการสำเนาเอกสารทางไปรษณีย์
ดูรายละเอียดอัตราค่าบริการ
(โปรดระบุ Title, Source และ IF Number มาด้วย)

 




   
: : คำค้น : :
: : ค้นจาก : : 
: : ฐานข้อมูล : :
   
ค้นบทความจากชื่อเรื่องภาษาไทย
ค้นบทความจากชื่อเรื่องภาษาอังกฤษ
บริการ SDI
รายชื่อฐานข้อมูลที่น่าสนใจ
 
เว็บไซต์เกี่ยวกับสิทธิบัตร
เว็บไซต์ด้านมาตรฐาน
วารสารที่ผลิตโดยกรมวิทยาศาสตร์บริการ
เว็บที่เกี่ยวกับข้อมูลข่าวสาร/ระเบียบ Reach
เว็บไซต์ด้านเซรามิกและแก้ว
ฐานข้อมูลบริการค้นเรื่อง
ฐานข้อมูล Electronic Journals สำหรับบุคลากรภายในกรมฯ
ฐานข้อมูลด้านเทคโนโลยีต่าง ๆ เช่น ไบโอดีเซล ไคติน ..
ฐานข้อมูลวัสดุเหลือทิ้งจากอุตสาหกรรมเซรามิก,แก้ว..
 
ติดต่อ E-mail : คลิกที่นี่
 

สถิติจาก truhits.net

   


Download Acrobat Reader

Best view with IE 5.0 or later version at 800x600
All comments please mail to
Webmaster

This site is copyright @ 2005 สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
75/7 ถ.พระรามหก แขวงทุ่งพญาไท เขตราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร 0 2201 7256 แฟกซ์ 0 2201 7265
Email : info@dss.go.th
ปรับปรุง : Tuesday, May 2, 2017 11:03 PM
หน่วยงานนี้ทำข้อมูลโดยมีวัตถุึประสงค์หลักเพื่อการศึกษาค้นคว้าเท่านั้น มิใช่เพื่อการแสวงหาผลกำไร